Om Yorker

Hvad er Yorker?

Yorker er en finansieringspartner for små og mellemstore virksomheder. Vi ønsker at gøre det langt nemmere for små og mellemstore virksomheder (SMV'er) at få adgang til finansiering. Vi tilbyder derfor en online løsning, som gør det simpelt at ansøge, hurtigt at få svar og til konkurrencedygtige og gennemskuelige priser.


Lånene udbydes gennem vores finansieringspartner, SMV Finansiering Aps, som er reguleret af Finanstilsynet i henhold til § 48, stk. 1 i lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og finansiering af terrorisme. Se Finanstilsynets side her.

Hvad tilbyder Yorker?

Nem, hurtig og gennemskuelige lån til små og mellemstore virksomheder (SMV). Vores priser er konkurrencedygtige og lette at gennemskue. Vi kræver ikke sikkerhed for lån, udover personlig kaution. Det betyder at vores låneprocess er langt mere simpel og hurtig, end den du oplever i banken.   

Hvorfor skal du vælge Yorker?

Fordi vi hverken er en bank eller et kviklånsselskab. Vi kan tilbyde lån til en væsentligt lavere rente end andre online låneudbydere. Derudover foregår låneprocessen nemt og hurtigt igennem vores online system, så du ikke skal spilde tid på bankmøder og dokumentering. 

Hvad er fordele og ulemper i forhold til min bank?

Låneprocessen er langt kortere og enklere end den mange af vores kunder ofte oplever i banken. Har du brug for et mindre lån, kan du også undgå at skulle ansøge om at hæve din kassekredit. Vi kan nok ikke konkurrere med den rente, du kan få i din bank, men til gengæld kan du få et hurtigere svar og undgå langtrukne bankmøder og tunge ringbind med dokumentation. 

 

Hvordan fungerer Yorker?

Yorker benytter en gennemtestet kreditmodel som trækker på en lang række offentlig tilgængelig information, bl.a. fra CVR-registret. Når du ansøger beder vi også om adgang til jeres regnskabssystem. 

Hvorfor skal I have adgang til mit regnskabssystem?

Ved Yorker har vi automatiseret dit låneforløb så meget som muligt, så du ikke skal bruge mere tid end nødvendigt på din ansøgning. Det gør vi blandt andet ved at trække de data vi har brug for direkte fra dit regnskabssystem. Vi behandler altid dine data fortroligt. 

Hvad er lånevilkår?

​Du kan låne mellem DKK 50.000 og 1.000.000 betalt af over 12-36 måneder. Du betaler den samme ydelse hver måned, som dækker afdrag og rentebetalinger. Renten er fast i hele lånets løbetid. 

Hvordan beregner I renten på mit lån?

Vi tilbyder annuitetslån som betyder, at du betaler et fast ydelse hver måned som dækker afdrag og renter. Et lån på 100.000 DKK over 24 måneder, vil derfor koste ca 4.500 DKK i ydelse om måneden, hvoraf renten udgør ca 6-700 kr. den første måned. Rentebetalingerne falder efterhånden som du betaler lånet af, mens afdragene stiger, så dine samlet betaling er den samme hver måned. 

Er der skjulte gebyrer?

Nej. Der er ingen gebyrer og ingen skjulte omkostninger udover eventuelle inkassoomkostninger (i tilfælde af manglende betaling). Du kan til enhver tid opsige lånet ved at indfri restgælden uden yderligere gebyrer end renten i den pågældende måned.

Hvordan tjener Yorker penge?

Yorker tjener penge på forskellen mellem den rente vi udlåner til og den rente vi selv låner til. Udlånsrenten afspejler den risiko vi løber, samt dækning af vores driftsomkostninger. Da renterne i øjeblikket er lave kan vi låne til mellem 2-4 % og udlåne til 4-9 %.